Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Uke | Startdato | Sluttdato | Frist | Sted | Språk |
---|---|---|---|---|---|
18 | - | - | - | Nettkurs | Norsk |
Uke: 18 |
Startdato: 30.04.2025 |
Sluttdato: 19.11.2025 |
Frist: 16.04.2025 |
Sted: |
Sted: |
Språk: Norsk |
Trykk her for mer info |
Lukk |
Jobber du i en slakteribedrift med nedskjæring og bearbeiding av ulike sorter slakt som storfe, svin, lam eller fjørfe? Eller er du ansatt i en mindre bedrift hvor du deltar i flere deler av kjøtt- og nedskjæringsprosessen? Med et svennebrev i kjøttskjærerfaget får du dokumentert din kompetanse, noe som blir stadig viktigere i arbeidslivet.
Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.
Det er ingen krav til forkunnskaper for kurset, men det er en fordel om deltakeren har nærmere 3–5 års erfaring fra yrket. Språknivået til deltakeren bør tilsvare B1 (CEFR) eller høyere.
Voksne som ønsker å melde seg opp til fagprøven må dokumentere minimum 5 års relevant, godkjent praksis og bestått tverrfaglig teoretisk eksamen i faget, før fagprøven kan avlegges. Fagopplæringskontoret i fylkeskommunen godkjenner praksis.
Se flere kurs fra AOF Norge (134)
Send meg info (ekstern) Les mer / Påmelding